SAMSUN / ÇARŞAMBA - Değirmenbaşı Ortaokulu

Haz

Okulumuzda düzenlenen Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım sergimizin açılışı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa ÖZDEMİR'in katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

LGS sınavında tüm soruları doğru cevaplandırarak 500 tam puan almayı başaran öğrencimiz Ahmet Furkan PEKŞEN Türkiye 1.si olarak okulumuzun ve ilçemizin gurur kaynağı olmuştur.

İlçe Kaymakamımız Doç.Dr. Sayın Şükrü YILDIRIM, Belediye Başkanımız Sayın Halit DOĞAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa ÖZDEMİR Türkiye 1.si öğrencimiz Ahmet Furkan PEKŞEN'i makamlarında ağırlayarak tebrik etmiştir.

Öğrencimizi, ailesini ve emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Kızılay Haftası okulumuzda düzenlenen programla kutlandı.