SAMSUN / ÇARŞAMBA - Değirmenbaşı Ortaokulu

Nis

Irak'ın kuzeyinde Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan Piyade Teğmen Eril Alperen EMİR'e Değirmenbaşı öğrencilerinden mektup var.

Nis

12.12.2023 tarihinde Pençe Kilit Harekatında şehit düşen P.Tğm.Eril Alperen EMİR'in aziz hatırasının ebediyen yaşaması adına KHO 2021 anafartalar Taburu tarafından teşrif ettirilmiş ve okulumuz öğrencilerine armağan edilmiş olan kütüphanemizin açılışı gerçekleştirildi.

Bu projede öncelikle 3 aylık süre içerisinde gecesini gündüzüne katan Proje Koordinatörümüz Samed POYRAZ'a, silah arkadaşlarına, tertiplerine çok teşekkür ederiz. Kütüphanemizin oluşumunda Sn.Onur BAŞ'a, Yurt Orman Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Fikri YURT'a, ÇAR-SAN Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim ÖZTÜRK'e, Sn. Doğukan TURAN'a, İş Bankası Müdürü Ferit KARAERKEK'e, Sn.Oğuzhan ÇİÇEK'e, Sn.Ertuğrul YİĞİT'e, Sn. Peyami KARAKULLUKÇU'ya, Sn. Özcan ERGAN'a ve kütüphanemize ülkemizin çeşitli bölgelerinden, kitap, dijital araçlar gönderen yardımseverlere, STK'larımıza, şehidimizin dönem arkadaşlarına, Samsun Sahil Güvenlik Komutanlığı'na, İş Bankası'na, yurt içinden yurt dışından destek olan tüm yardımseverlere, yazılı ve görsel medya kullanıcılarına okulumuz adına çok teşekkür ederiz.

Törenimize teşrif eden aziz şehidimizin kıymetli annesi Halide Serap Hanım ve babası Ahmet Bey'e, silah arkadaşlarına, kurmay başkanlarımıza, okul müdürlerimize, ilçe protokolümüze, mahalle muhtarlarımıza, okul aile birliğine, değerli veli ve öğrencilerimize, açılış törenimizde emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve okul çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

Bu vesileyle vatan sevgisiyle öğrencilerimize örnek göstereceğimiz Şehit P.Tğm. Eril Alperen EMİR'i rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda düzenlenen çeşitli yarışmalar ve eğlencelerle kutlandı.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

12 Aralık 2023 tarihinde Pençe-Kilit operasyonunda şehit düşen P.Tğm.Eril Alperen EMİR'in vasiyetini yerine getirmek için Kara Harp okulu 2021 devresi ve sevenleri tarafından okulumuza tefriş ettirilen kütüphanemizin açılışına davetlisiniz. Şehit ailemizin de teşrifleriyle gerçekleşecek açılışımızda sizleri aramızda görmekten onur duyarız.

26.04.2024  15.00

Adres: Değirmenbaşı Ortaokulu  Çarşamba/SAMSUN

Mrt

Okulumuz Türkçe öğrtmenlerinden Hatice CENGİZ öğrencileriyle birlikte şiir dinletisi düzenledi. Bu güzel etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okul Müdürümüz Eyyüp YILDIRIM ve Müzik öğretmenimiz Hasan Erdem AVCI tarafından öğrencilerimize müzik dinletisi düzenlendi.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa ÖZDEMİR ortak sınavlar öncesinde okulumuzu ziyret edip öğrencilerle sohbet etti. Kendisine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle okulumuzda program düzenlendi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm kahraman şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

Pi sayısı, bir dairenin çevresinin çapına bölümü ile elde edilen irrasyonel matematik sabitidir. İsmini, Yunanca περίμετρον sözcüğünün ilk harfi olan π harfinden alır. Pi sayısı, Arşimet sabiti ve Ludolph sayısı olarak da bilinir. Aynı zamanda ismini yunancada pie anlamına gelen πίτα' dan alır.

Okulumuz matematik öğretmenleri öğrencilere pi sayısı hakkında farkındalık oluşturmak için çeşitli etkinlikler düzenlediler.

Mrt

Türk milletinin bağımsızlığını ifade eden İstiklal Marşı'nın 12 Mart 1921'de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Milli Marş olarak kabul edilmesi ve "İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" nün 103.yıl dönümü kutlu olsun.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Okul Müdürümüz Sayın Eyyüp YILDIRIM bayan öğretmenlerimize nazik bir kutlama düzenledi. Kendisine okulumuz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Şbt

Okul Sporları Küçük Erkek Futsal Doğu Bölge'de Şampiyon Değirmenbaşı Ortaokulu oldu.

Dereceye giren  sporcuların ödüllerini Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Turgay EKŞİ takdim etti.Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Okulumuz öğrencileri  Samsun'da düzenlenen satranç turnuvalarına katılmıştır.

Şbt

Okulumuzda Teknofest ve Deneyap Atölyeleri bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Deneyap Teknoloji Atölyeleri Yeni Yıldızlarını Arıyor ️

81 İl

139 Deneyap Teknoloji Atölyesi

36 Ay

11 Farklı Ücretsiz Teknoloji Eğitimi B

Başvurunu yap, "Teknoloji Geliştiren Bir Türkiye Hedefinde" Geleceğin Teknoloji Yıldızı sen ol!

Detaylı bilgi ve başvuru için: deneyap.org